vrijdag 3 februari 2017

Bijzondere post

Gisteren kreeg ik post. Geen gewone post maar bijzondere post. Prachtige post. Zo mooi dat het eigenlijk niet in foto's te vangen is. Het begon al met de doos. Gemaakt voor de brievenbus maar de postmevrouw vond het zo mooi dat ze het niet door de gleuf wilde duwen en even aanbelde. (Ook zij genoot van de loopjes richting mijn brievenbus de afgelopen 2 weken.)

Ageeth van het blog Ogenzalf weet hoe ze mooie post maakt! Ooh's en Aah's bleven komen.


Toen ik de doos opende lag de post op een mooi oranje vloeipapier. Een envelop gemaakt van Flow papier van het Rijksmuseum met daarin weer 3 blije envelopjes en ook met prachtig vloeipapier en een bijzondere inhoud.


Zo mooi vind ik het bloemenpakketje. Een vintage kaart,  een leuke kaart van Ing-Things, een plaatje uit het kamerplantenboek van Verkade een mooi zelfgestempeld zakjedoekje en een envelopje met postzegels. De aandacht waarmee de post is samengesteld is te zien aan hoe de cyclaam terug komt in de kaart, het plaatje en de postzegels. 


Ik hou van postzegels en met cactussen en planten is het helemaal een feestje. 
En wat te denken van het mooie postpapier. 


Een postpakketje waar mijn hart een grote huppel van maakt. Ik blijf ernaar kijken. Zoveel moois te krijgen. Heel bijzonder! 

Ik ga met een fijn gevoel het weekend in en dat wens ik jullie ook.