maandag 31 augustus 2020

Kleinzoon, Knutselen en Kilo's

Ook kleinzoon Tim heeft inmiddels zijn logeerpartijtje erop zitten en ook voor hem werd het een waar feest. We speelden spelletjes, aten (weer) patat, pannenkoeken, pizza en spareribs, knutselden er lustig op los, hielden 2x een zolderbioscoopavond met chips en gingen naar het Marechaussee museum.

De eerste avond werd er al begonnen met een mooi herinneringskistje en dag 2 stortte Tim zich vol overgave op zijn meteoriet.


Ook gingen we op steentjesjacht en hoe geweldig is het als je dan een steentje vindt in de vorm van een hartje! Aan de slag met de rode porseleinstift.


Hoewel we bedacht hadden, net als met zijn zus, naar het Flipje museum te gaan had zijn grote broer zijn fotoboekje erbij gepakt en Tim enthousiast gemaakt voor het Marechaussee museum waar híj met mij naartoe geweest was. Tja, zeg dan maar eens nee. Dus stapten we samen in de auto en gingen richting Buren. (Helaas kon opa niet mee aangezien het museum niet echt mindervalide vriendelijk is) 


(De voertuigen blijven het leukst dus natuurlijk ging oma met liefde in de regen staan zodat hij in alle auto's kon klimmen en aan alle knoppen kon zitten.

Bij de stadsmuur staan oude kanonnen en nadat we deze geladen hadden met de 'niet te tillen' kogels stond Tim garant voor de veiligheid van het stadje.


Na deze geslaagde dag werd er weer verder geknutseld aan cadeautjes voor pappa en mamma.


Het hartje kreeg naast de rode kant ook een gouden kant met gesmolten embossingpoeder en er werden lucifersdoosjes versierd en gevuld met een lief briefje en een klein groots cadeau. Je zult het maar krijgen! 


Na de laatste dag afgesloten te hebben met het verzoeknummer spareribs zat het er weer op. Met een mooie gevulde schatkist brachten we onze kleinzoon blij en voldaan weer naar huis. Ik dénk dat hij volgend jaar wel weer staat te trappelen.

(en ik ga even de strijd aan met de kilo's die deze 3 feestweken mij gebracht hebben ;)