maandag 29 mei 2017

Plakkerig weekend

Het was een plakkerig weekend. Een plakboekplakkerig weekend wel te verstaan. Er zijn meerdere lijmstiften doorheen gegaan. Het plakboek had ik al eerder gemaakt en omdat dat van oude Flows was heb ik er alleen plaatjes uit oude Flows ingeplakt. In de loop van de tijd heb ik flink wat plaatjes bij elkaar verzameld.


Het plakboek zelf zat al vol met leuke bladzijden en het viel mij nog niet mee om daar klakkeloos overheen te plakken maar de plaatjes zijn te leuk om niet in te plakken dus ik plakte moedig door.


Het duurde even voor ik er helemaal in kwam. Gedachten als zonde van de tijd en wat heb je eraan schoten door mijn hoofd. Tot ik in een soort Mindful trance belandde. De gedachten schoten door mijn hoofd, ik merkte ze op zonder te oordelen en het lukte me ontspannen te plakken zonder gestoord te worden door het gevoel dat het af moest zijn zodat ik weer verder kon met het volgende project. 


Een gevoel wat niet beklijft maar voor het moment wel lekker was :) Waarom toch altijd die 'haast'. Waarom toch altijd op zoek. 'Luister' nou maar naar het plakboek...


Míjn plakboek is 'af''. Mijn plaatjes zijn nu op maar er zullen ongetwijfeld weer nieuwe volgen net als een nieuw boek om ze in te plakken.


De plakboek give aways zijn bíjna af. Nog even wat mooie platen uitzoeken voor de omslagen en ze kunnen de deur uit. Op weg naar nieuwe (mindful) plakavonturen.