zaterdag 8 augustus 2015

Chef lege dozen.

Ik ben gek op lege dozen. Als er hier pakketjes binnen komen kijk ik altijd met meer dan gemiddelde interesse naar de doos waarin het verpakt zit. Kan ik er nog iets mee. Je gooit hem al gauw weg omdat het je gaat om de inhoud en niet om de doos zelf maar je kunt er nog zoveel mee doen. Zo heb ik er het huis van RoosjeMijn van gemaakt, inclusief het hele interieur en in het bericht van 3 augustus kon je zien hoe het werd omgetoverd tot een leuk postbakje.

Mijn laatste kartonproject is een klein kijkkastje. Van karton heb ik een klein doosje gemaakt en dat beplakt met behang en gekleurd knutselkarton.Op het blog 'Dingen die fijn zijn' kwam ik het bericht tegen over guerilla art. Spontane straatkunst zeg maar. Dat kan vanuit verschillende achterliggende idee├źn maar de vorm waarover het hier gaat is voor de Fun. De opdracht is iets te maken, er een kaartje aan te bevestigen met de tekst: Limited edition kunstwerkje: gratis. en het op een publieke plaats neer te zetten.Ik heb dus een kijkkastje gemaakt en ga dat vandaag buiten bij de bibliotheek in Tiel achterlaten. Spannend hoor. 
Spannend om zomaar iets achter te laten en spannend of iemand het leuk vindt en meeneemt. Je legt er toch je ziel en zaligheid in en wordt het geadopteerd of eindigt het als een zielig verregend hoopje. Ik heb er @priepraat op geschreven. Dat maakt me vindbaar. Zou ik er nog iets op horen?  Ik wacht het maar af. Spannend! :)