maandag 15 februari 2016

Achter het behang plakken?

Tijdens het zoeken, knippen en plakken van mijn inspiratie rolodex kwam ik een idee tegen in de 101 woonideeën. Iemand met een schuin dak die een oplossing had voor het ophangen van tekeningen en posters. En precies zoals mijn brein dan altijd werkt ploppen uit 1 idee weer 10 anderen en kreeg ik het idee om spullen aan de schuine balken te bevestigen zodat ik meer vloer en werkoppervlak krijg. Een tijd geleden had ik een partijtje archiefbakjes gekocht bij de kringloopwinkel die nu eindelijk gebruikt konden worden.



Ik ben weer met behang en lijm  aan de gang gegaan (Floris komt dan graag even helpen. Je zou hem toch... neeee niet achter het behang ;) en heb de bakjes vervolgens met een schroef aan de balk vast gemaakt. Er stonden ook al jaren verschillende 'vakkenkastjes' van de Xenos op een nieuwe bestemming te wachten en nadat  1 daarvan een nieuw jasje had gekregen schroefde ik hem tegen de houten wand. 



De teken, schilder, papier hoek is hiermee weer aardig opgeknapt.  En nu heb ik zo de smaak te pakken dat ik gelijk verder ben gegaan met de handwerk en naaimachine hoek... 

Wat ruimt het heerlijk op zo!