dinsdag 16 juni 2015

Hip Haakwerk

Toen ik oogjes zocht voor RoosjeMijn kwam ik terecht bij de webwinkel Hip Haakwerk. Een leuke webwinkel met alle materialen die ik nodig heb en ook nog eens voor een leuke prijs. Toen ik daar een bestelling plaatste had ik heel snel mijn spullen in huis met daarbij ook nog eens een leuk extraatje cadeau. Zo werd Hip Haakwerk mijn favoriete webwinkel en heb ik het een link gegeven, rechts op mijn blog. Handig voor mezelf en voor jou voor als je snel en voordelig de materialen wilt bestellen van een  beschreven brei, haak of maakproject. 


Ze hebben er katoen in alle kleuren van de regenboog (en nog veel meer).Veiligheidsoogjes en neusjes in alle kleuren, vormen en maten.


Alle maten Haaknaalden


En de overige materialen voor het maken van RoosjeMijn. Zoals pijpenragers, vulmateriaal en borduurnaalden om alles in elkaar te zetten...

Maar daarnaast hebben ze ook een heleboel leuke en schattige bedels voor zowel sieraden of om als label aan je zelfgemaakte kunstwerkjes te hangen,portemonnee- en tassluitingen en sleutelhangers voor het maken van kleurige portemonnee, tassen en persoonlijke sleutelhangers,kralen in allerlei kleuren, maten, vormen en materialen met een tal van mogelijkheden.


En nog veel meer. Ga zelf maar eens kijken . De link vind je rechts ;)