zondag 27 december 2015

Zalig kerstfeest

Het is alweer een tijdje geleden dat je RoosjeMijn hier hebt gezien. We waren elkaar even uit het oog verloren. Allebei druk met andere dingen. Maar vorige week kwam ik haar tegen en hadden we het over de komende kerstdagen. Ze zag er een beetje tegenop. Haar familie woont ver weg en op zulke dagen heeft ze daar toch last van. 
Dus ik zei:"Joh, heb je geen zin met ons mee te gaan naar mijn ouders?!" 
Daar had ze wel oren naar :) Dus we zijn nog gauw gaan kerstshoppen voor een mooie outfit en toen ik haar kwam ophalen zat ze al helemaal te stralen bij de kerstboom. 


Leuk om te zien hoezeer ze het naar haar zin had. Bij mijn moeder kan ze niet meer stuk. Zo veel complimentjes dat het eten zo heerlijk smaakte. 
Zoals de zelfgemaakte makreelpaté


Eten dat ze deed! Gelukkig had ik haar van te voren gewaarschuwd een gaatje te houden voor het toetje. Zelfgebakken cake √©n zelfgemaakt ijs met slagroom. Altijd weer een succesnummer! Haha "Zeg maar ho ..." zei ik  en toen bleef het stil.


En toen was het uitbuiken geblazen. Daarvoor was ze bij mijn vader op het juiste adres. Die vond het maar wat gezellig dat ze meegekomen was. Nauwelijks binnen of ze zaten al gezellig te kletsen en foto's te kijken achter de laptop.


Ja het was ouderwets gezellig. We hebben dan ook afgesproken 2016 weer gezellig samen te gaan bloggen. Leuk!