woensdag 23 september 2015

De Finishing Touch

Stiekem weet ik wel hoe het komt dat er nog wel eens een groot gat valt tussen de berichten op mijn blog. Dat komt omdat ik niet zo goed ben in afmaken waar ik mee bezig ben. De reden: Het is net niet wat het moet zijn of hetgeen nog moet gebeuren is dat stukje wat er voor kan gaan zorgen dat het net niet wordt wat het zou moeten worden. Dan begin ik weer helemaal overnieuw of ga aan iets heel anders beginnen. Dan krijg je dus, om in het Engels van de titel te blijven hangen...  Allemaal loose ends 

Naast losse eindjes ontdekte ik net ook nog een aantal losse foto's op mijn fotocamera. Die waren een zelfde lot beschoren :) 
Regelmatig zie ik iets, grijp naar mijn camera, maak een foto (als de geheugenkaart op zijn plek zit!) en zie er een blog onderwerp in... Yep, deze hebben het stadium los eindje nooit gehaald. En dat terwijl... 


Ik zo blij was eindelijk de bliksemflits te pakken te hebben


Maar geen genoeg kan krijgen van deze zwarte jongens



Ik, ondanks dat het hier de gewoonste zaak van de wereld is, nog altijd opspring voor een ooievaar


De paddenstoelen de herfst in ieder geval nog een leuk randje geven


Mijn moeder Paauw heet en het zien van "van alles pauw" dus leuk is :)
(ik zag een mooie stoel bij Xenos mam) 


De jonge voorntjes zo mooi te zien waren in het heldere water


Een bericht over katten op straat misschien toch nog eens  komt.


Vandaag liep ik bijna weer in mijn eigen val. Het zonnetje lonkte naar mijn fiets en dat deed hij van de week al eerder terwijl ik aan het haken was. (Van beide heb ik nu dus een los eindje liggen:)  Maar ik heb weerstand geboden, een losse eindjes bericht geschreven en pak nu mijn haakwerkje weer op. 

Ik zeg Op naar de finish... Loose ends, her I come!!

(Hoe is het mogelijk dat precies nu! na mijn laatste zin! poes AnneBelle besluit zich in mijn armen te rollen... Tja dáár kan ik natuurlijk géén weerstand aan bieden)