vrijdag 23 december 2016

Kerstkaarten

De kerstdagen staan weer op de stoep. Dat betekent weer kerstkaarten versturen. Hoewel ik op facebook diverse online wensen voorbij zie komen ben ik toch meer van de brievenbuswens. Dus dat was weer kerstkaarten maken. Een klusje waar Floris graag bij toekijkt ;)


Mijn kaart wilde ik vooral de boodschap liefde en vrede meegeven vandaar dat ik stempels maakte van niet alleen een kerstboom maar ook van een hartje en het peaceteken. Beetje flauw dat pas vandaag het onderstaande idee in mijn hoofd schoot. Deze kaart is het dus niet geworden.


En ook deze is de brievenbus niet ingegaan. Maar dat gebeurt vandaag want ai, er is altijd wel iemand die niet op het lijstje stond...


Nee, deze kaart is het geworden (zij het met een andere tekst) en dat was een behoorlijk arbeidsintensieve klus door al het knipwerk van het peaceteken. Het was de bedoeling het peaceteken met glitters te versieren maar omdat die niet bleven plakken heb ik het maar rood gekleurd. 


En toegegeven, het is een kaart met een hoog fröbelgehalte maar de boodschap komt recht uit mijn hart. Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen en alle geluk in 2017 en hoop dat liefde en vrede het van al het geweld zal winnen!

Fijn kerstweekend! X