dinsdag 25 april 2017

Van afval tot boek

Gisteren ging ik naar mijn zolder. Atelier of werkplek is het even niet te noemen vanwege de rommel die zich daar weer opgebouwd heeft. Om van de zolder weer een werkplek te maken besloot ik dus iets aan die rommel te gaan doen. Makkelijker gezegd dan gedaan als weggooien niet je sterkste kant is dus al gauw kwam ik weer naar beneden met een stapel verzamelde pagina's uit kranten en tijdschriften.


Na lang doorbladeren besloot ik dat er geen beginnen aan was en ging de stapel richting de papiercontainer. Op naar boven voor de volgende stapel.


Dat werd de stapel van de Flow. Oei, nog lastiger. Daar zaten best veel pareltjes tussen en ik appte een blogvriendin die prachtige snailmail maakt of het misschien nog wat voor haar zou kunnen zijn. Dat zou het opruimen iets verzachten. Zo ontstond er een mand met afval en een stapel 2e leven. Maar dat was gisteravond.


Vanmorgen had ik spijt. De inhoud van de mand krijgt een 2e kans en Arne en Carlos gaan me daarbij helpen. Oei, die bovenste foto met de omslag van de kampioen  en dat mantelpakje... Moet ik nou toch weer ondersteboven in de papiercontainer? 
En zo gaat het hier dus met alles. Zo ben ik elke dag wel druk met iets. En weet je wat nu zo leuk is. Door er nu over te bloggen is het toch niet voor niets. Weg frustratie. Best lekker! 

Ik zeg tot morgen en wens jullie weer een fijne dag. Xx