maandag 11 mei 2015

Het nieuwe werken...

Vandaag is het werken volgens de nieuwe planning begonnen.

Om te beginnen was dat vroeg opstaan en dus gister op tijd naar bed.
In een training Empowerment werd me ooit verteld dat je bereid moet zijn offers te brengen als je iets wilt bereiken. Op tijd naar bed en op tijd opstaan is voor mij absoluut een offer.


Daar moet dus nog wat in geoefend worden :)


De ochtend is bedoeld om te besteden aan het bijwerken van Social media (Bloglovin', Pinterest, Facebook, Instagram en Twitter) en om een blog te schrijven. Vanmiddag ga ik denken over het blog voor morgen en vanavond ga ik aan de studie. Het wordt tijd dat ik Photoshop eens goed onder de knie ga krijgen. De cursus heb ik al lange tijd in huis en het programma sinds een paar maanden ook via Adobe Creative Cloud. Voor PriePraat heb ik het niet zo hard nodig maar voor mijn 2e blog RoosjeMijn zeer zeker wel.



Om van mijn blog nu eindelijk een succes te maken leid ik mezelf deze week langs de Social media. Er moeten nog wat knoppen aan mijn blog worden toegevoegd, mijn Instagram en Pinterest moeten weer even opgeschud worden en op Facebook en Twitter zal ik het weer gaan melden als ik een blog heb geplaatst.



En omdat tot nu toe allemaal wel van een leien dakje loopt gun ik mezelf vanmiddag een ritje naar de kringloop. Onder welke noemer zal ik het gooien... Vrije tijd of blog voorbereiden :)