dinsdag 6 september 2016

Naar de Kringloopwinkel

Weet je wat zo leuk is van bloggen? Elke week vraagt PriePraat waar ik het over wil gaan hebben en met een beetje geluk draait de hele dag dan om mij. Vandaag wilde ik graag bloggen over de kringloopwinkel en nageroepen door BB met de opmerking: "Neem nou niet allemaal meuk mee." gingen we naar Tiel. Ik pakte een winkelwagentje want je weet maar nooit hè. Meuk is leuk en yep hij kwam volgeladen bij de auto.


Wat een hoop spullen zeg! Nieuw, oud, leuke meuk en troep. Ik keek mijn ogen uit. Ik waande me zelfs weer even in het Openluchtmuseum waar ik 2 weken geleden nog was. Ook hier hadden ze oude spinnewielen


en een heel oud strijkijzer. Zou dit echt nog door iemand gebruikt zijn?


Ik zag een weegschaal die PriePraat ooit ook had. Natuurlijk ging ik er even opzitten. Even checken wat ik weeg. 85 gram. Precies op mijn streefgewicht ;)


Veel zelfgemaakte spullen ook. Van droogbloemen, geborduurd en met spijkers. Eigenlijk best zonde dat dat in de kringloopwinkel beland en niet van generatie op generatie gaat. 


Hihi "Hallo breiend omaatje. Kunt u mij breien leren...?"


Ooooh ministeck en wat een lieve afbeelding! Dat deed PriePraat heel vroeger ook. 

Thuis heb ik al mijn nieuwe aanwinsten overgeladen in mijn bakfiets want het was teveel om te sjouwen. 


Kijk en dit heb ik allemaal gekocht. Antieke spulletjes. Niet van generatie op generatie maar in de kringloopwinkel beland.


Het past niet helemaal bij mijn interieur maar ik vond het te leuk om te laten staan en zo komt het toch nog goed terecht.