vrijdag 24 februari 2017

Echte post is zoveel leuker

Er zijn weer 2 weken voorbij dus gingen er weer 2 enveloppen richting de brievenbus. Ik schreef al eerder over de postengelen post en dat ik dan probeer er iets persoonlijks van te maken. Ik hoop dat het mij ook deze keer weer gelukt is.


Ik heb expres gewacht tot het laatst omdat ik uit eigen ervaring weet hoe spannend het is aan het einde van de 2 weken of er nog post komt. (Misschien zou ik het zelfs na die 2 weken moeten sturen om het afkicken iets te verzachten  :)


Natuurlijk bevat de envelop weer zelfgemaakte spulletjes. Een 365 dagen slingertje, een armbandje, een pluk de dag bloemetje en een adresboekje om bv. alle adressen van de postengelen in te zetten. 


In het tijdschrift Flow zitten vaak mooie tabbladen die de verschillende thema's in het blad verdelen. Deze zijn erg leuk om als envelop te gebruiken. Met een hartjespons maakt ik daar 2 gaatjes in en met een draadje katoen en bedeltje knoopte ik ze dicht. 


En om het echt een postcadeautje te maken heb ik het ook nog ingepakt. 3 mooie vogelpostzegels erop en op de post. (Weet je dat je de vogelgeluiden kunt luisteren door een speciale app bij de postzegel te houden?) 

Ja het is waar. Echte post is zóveel leuker!

Ik wens jullie weer een leuk weekend :)