vrijdag 17 januari 2020

En door!

"Everything you want is on the other side of fear."  
- Jack Canfield -

Om er nog maar een quote in te gooien.

Bedankt voor de fijne reacties op mijn persoonlijke blogbericht. In plaats van als een kluizenaar in een hutje op de hei te gaan zitten (met het risico opgevreten te worden door de wolven) ga ik de (veiligere) uitdaging van het bloggen niet uit de weg. De ultieme uitdaging want als ik dát kan zonder (teveel) stress dan kan ik alles ;)

Toen ik vorig jaar oktober een dagje met Ageeth op stap ging wisselden we cadeautjes uit. Tussen die cadeautjes zat een blogideeën notitieschrift. Is ie niet prachtig?! Met haar vooruitziende blik wist ze dat zo'n schrift goed van pas zou gaan komen.


Mocht je de uitleg van RoosjeMijn te omslachtig vinden dan is dit ook een briljant idee om een notitieboek of schrift persoonlijk te maken.  
Ageeth gebruikte een schrift van de hema met een kartonnen kraft kaft. Hierop plakte ze een deel van een envelop die ze kreeg met post van Nikki Dotti. Een webwinkel vol mooie snailmail en stationary spulletjes waar ook de verzendverpakking een cadeautje is.
Voor de sluiting met draad en knoop was ze geïnspireerd door Jeanette van Hip en Kleurig (het lijkt wel een linkparty ;) - Dit is waarom ik bloggen dus zo leuk vind. Er zitten zoveel leuke en inspirerende mensen op). De mooie grote groene knoop komt uit de sixties knopenpot van haar moeder. Zo maak je van een eenvoudig schrift iets bijzonders.


Dit schrift ga ik nu gebruiken om mijn blogideeën in op te schrijven. En ik zal zorgen dat het vol komt. Ik heb zelf ook weleens iets besteld bij Nikki Dotti en heb nog een mooie envelop liggen. Alleen nog even een schrift kopen, bijzondere knoop uit mijn knopencollectie opduiken, mooi touwtje erom en laat de ideeën maar stromen.