vrijdag 27 juli 2018

KAPOT

Na het logeerpartijtje van kleindochter vorige week was kleinzoon deze week aan de beurt.  Van de wereld van een 7-jarig meisje kwam ik terecht in de wereld van een 7-jarige jongen met woorden als KAPOT, KOEKOEK, BRO. Met STOERE MOVES en zijn TABLET. Knutselen komt niet echt in het woordenboek van deze stoere knul voor. Maar naar huis zonder een cadeautje gemaakt te hebben voor thuis... Zo makkelijk kom je niet langs oma heen ;)


Dus kwamen de porseleinstiften weer voor de dag en werd er een glazen pot geregeld. Ook hier had oma niets in te brengen. De namen, hartjes, koekjes en snoepjes, het moest er allemaal op. Daarna waren de koekjes aan de beurt. Een rol Digistive koekjes en decoratiestiften van Oetker en je tovert een simpel koekje om tot iets bijzonders.


Nog maar nauwelijks uit de auto of het cadeautje moest al gegeven worden. Trots als hij was op het moois wat hij gemaakt had.

Was voorheen het woord VET een vergrootwoord (Vet groot, Vet klein, Vet stom of Vet leuk), tegenwoordig is KAPOT hét woord. Eén ding is zeker. Kleinzoon vond het logeerpartijtje KAPOT LEUK!