donderdag 12 mei 2016

Kijken kijken niet kopen

Het stapeltje folders waar plaatjes in stonden die ik plakken wilde werd weer zo hoog dat het me in de weg ging liggen. Tijd voor wat knip en plakwerk dus. Als ik de vorige moodboards erbij pak zie ik dat ik in herhaling val. Kennelijk is mijn smaak wel stabiel en keren de plaatjes in de folders nog wel eens terug. 


De spullen op bovenstaande foto mogen zo in mijn woonkamers staan. Het gordijn met Monstera blad zou helemaal geweldig zijn als alleen dát blad erop stond. Dan had ik het gegarandeerd al gekocht. De koffer pick up (jeugdsentiment) blijft leuk maar de platen zijn het huis al jaren uit. Lekker hangen in een hangstoel hoe leuk is dat en de bank is (met dank aan het poezenvolk :) ook aan vervanging toe en gebleken is dat ribstof aardig katproof is. Maar ja, ik denk dat als er al iets gekocht wordt het voorlopig beperkt blijft tot de groene pot midden onder. Die vind ik wel heel erg tof. Alleen even achterhalen in welke folder die ook alweer stond.


De lijstjes rechts op de foto hierboven heb ik overigens wel gekocht afgelopen weekend. Leuk om iets in te stoppen en voor het raam te hangen. Het zijn zgn floating lijstjes. Lijstjes waarbij voor en achterkant van glas zijn. Het fruithangmandje met 3 mandjes zou wel leuk zijn om bolletjes katoen in te bewaren en de vaasjes kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als pennenbakjes. Maar misschien ga ik toch liever voor een andere kleur :)En deze spullen zouden het in mijn tuin ook goed doen. Leuk hoe de plantenbakken inmiddels ook in breimotief te krijgen zijn. 
Als ik het zo bekijk ben ik wel erg van de basiskleuren hè :)  Groen, bruin, zwart... Weinig spannends aan eigenlijk maar daardoor wel lekker relaxed. 


Zo, ik heb weer een paar A4tjes voor in mijn bewaarmap. Leuk voor later. Ik ben wel heel benieuwd hoe ouderwets het over pakweg 30 jaar is :)