dinsdag 2 februari 2016

Ganzert dag

Jaaa, het is weer dinsdag. De dag waarop ik een gezellige ochtend doorbreng bij Tuinderij Ganzert. Zelfs het weer kan het plezier daar niet verpesten. (Nou ja, behalve als het zo koud is dat de houtkachel het niet warm kan houden maar dat was vandaag niet het geval) 

Vandaag had ik mijn fotocamera meegenomen. Ik ben iets aan het tekenen voor de stichting en wilde daar wat foto's voor maken. Wat heerlijk is het om over het "landgoed" te wandelen. Overal kom je dieren en ander geweldigs tegen. Neem nou zo'n boomhut! Heerlijk plekje in de zomer met een boek volgens mij.Het Pipjesterras, genoemd naar siamees Pip die daar graag zit en er ook vandaag eenmaal buiten in een rechte lijn naartoe rende. 


(Pip dus :)


De pipowagen Mammaloetje


en het plaatsje voor het hommelhuis. De werkplaats van de tuinders.


en dan zijn er natuurlijk de dieren. Grote vriend Oscar aka Ozzie aka de Rijnreporter. 


De ezels Guus (grijs) en Suus, altijd bereid tot een borstelbeurt


De schapen die er tijdens het borstelen gezellig bij komen staan 


De cavia's. Jip wilde zo graag even op de foto :)


en alsof dat er nog niet genoeg zijn, zijn er ook nog ganzen, hangbuikzwijnen, kippen, egeltjes, de katten Bram en Meneertje Dirk, alle tuinvogelvriendjes en last but not least poes Silje die even gezellig kwam buurten tijdens het werk. 


Ja mijn dag was weer goed en als kers op de taart kreeg ik ook nog een zakje playmobil mee. Nee, niet om mee te spelen ;) Daarover later meer.