maandag 20 juli 2015

Snailmail

Wat een fantastische verrassing was het toen na het blog van RoosjeMijn over echte post er 2 brieven op de mat onder de brievenbus lagen, geschreven op het in dat bericht te downloaden en te printen briefpapier. De dochters van mijn nichtje hadden ze ingekleurd, volgeschreven en naar me toe gestuurd. Echte post, ik word er zo blij van. 


Dat moet natuurlijk beantwoord worden dus ben ik druk in de weer gegaan om 2 leuke brieven terug te sturen. Van karton heb ik een mal geknipt waarmee ik zelf enveloppen kan maken.


Verder dacht ik na over hoe het postpapier eruit moest zien en omdat ze in hun brieven hadden geschreven over hun liefde voor paarden leken poezieplaatjes van paarden me wel leuk. Voor extra vrolijkheid heb ik voor het postpapier gekleurd papier gebruikt in hun lievelingskleuren.


En toen knippen, tekenen, kleuren, plakken en strepen met als resultaat 2 gepersonaliseerde enveloppen en versierd schrijfklaar postpapier. Ik ben dik tevreden met het resultaat. Nu nog even schrijven en dan hebben de meiden binnenkort ook echte post op de mat. Ik weet zeker dat ze er net zo blij mee zijn als ik met hun post.


Inmiddels had ik de de smaak te pakken en heb ik nog wat enveloppen gemaakt van inpakpapier en wat adreslabels op papier uit een ruitjesblok. RoosjeMijn zal er op haar blog nog een bericht over plaatsen. Zelf (samen) postpapier maken, hoe leuk is dat!


En als postpapier leent de Flow Weekly zich heel goed. Naast de weekplanning blijven er vast nog wel wat bladzijdes over. Kun je elke week een echte brief sturen. 


Gezellig "snailmailen". Leuk!