vrijdag 29 januari 2016

Kekvo-en

Vorige week schreef ik een bericht over hoe blij ik word van folders. Bert wil mijn bezigheden nog weleens betitelen als kekvo-en (knippen en knutselen voor onbenullen) maar daarbij heb ik geleerd niet meer alles te horen wat er gezegd wordt ;) 


maar toen ik een reactie zag op mijn bericht over mijn breinkronkels begon ik toch even te twijfelen. Is een kronkel in je brein niet zoiets als gestoord? Dus ben ik even op onderzoek uitgegaan en wat bleek, mijn breinkronkels vallen in de categorie Opwijkingen. Een woord in het leven geroepen door de man van Els die vond dat haar prettige 'afwijkingen' beter opwijkingen genoemd konden worden. Helemaal mee eens :)


1 van mijn opwijkingen is dus dat ik dol ben op kekvo-en met folders. Ik had een achterstandje opgelopen door folders wel te knippen maar niet te plakken en vandaag ben ik daar dan ook druk mee geweest. Op mijn blog beperk ik mij denk ik maar tot de 'blije collage's'. Geen 'gemopper' op krantenartikelen.


Elke bladzijde is weer gevuld met plaatjes waar ik blij van word. Mooie interieurs, leuke plantjes en liefhebberijen.


Er omheen schrijf ik wat ik ervan vind of bij denk. Deze keer heb ik de foto's iets groter gelaten (blogger verkleind ze) zodat, als je erop klikt, je mijn 'breinkronkels' lezen kan.


Ja, wat mij betreft mag de folder (het voer voor deze opwijking) nog lang blijven bestaan!

Fijn weekend :)