vrijdag 22 mei 2015

Achter het net gevist

Gisteren besloot ik mijn geluk nog een keer te beproeven bij de kringloopwinkel. Laatst had ik er een speelgoedklokje gezien, je weet wel zo'n klokje waarop kinderen kunnen leren klokkijken. Ik was niet verder gekomen dan er een foto van te maken omdat ik het wel heel schattig vond maar ik er niet direct een functie voor had. En toen opeens een dag later schoot me een leuk idee te binnen. Volgende keer beter. Maar dan gaat het kriebelen. Van wel schattig wordt het leuk en wil je het toch wel hebben. Tot het willen omslaat in moeten. 

Ook leuk vond ik het boek 'Ik kan huishouden'. Ik denk dat ik daar wel wat nuttige tips uit had kunnen halen.Dit karretje met schattige poesjes stond er nog wèl. Als ik er nu zo naar kijk word ik er toch wat hebberig van haha. Maar ik wil niet alles "mijn hol inslepen", zoals B dat altijd zo subtiel weet te verwoorden.  Misschien moet ik toch maar eens een winkeltje beginnen... 

En wat vind je van dit gevalletje huisvlijt. Zelf heb ik ook nog zo'n prachtige theemuts van mijn oma.


Maar gister was ik er dus weer en hoewel ik mij alleen de boekenafdeling had voorgenomen kwam ik toch ook weer in de speelgoedhoek terecht.
Voorheen ging ik een kringloopwinkel altijd in met de gedachte spullen te kopen om te gebruiken voor het doel waarvoor ze bedoeld waren. Door het boek Kringloopgeluk kwam ik er opeens achter dat je er natuurlijk ook iets heel anders mee kan doen. Met die gedachte vulde ik mijn mandje met spullen. 


De houten puzzel vond ik zo schattig vanwege de oud aandoende plaatjes maar aan het kistje te zien is het niet zo oud. Wat ik daarmee ga doen weet ik nog niet. Voor het domino, het knikkerspel en de glazen beeldjes heb ik denk ik wel een idee. Het leesboekje is gewoon schattig en neemt geen ruimte in. 

Maar de grootste vondst was denk ik nog wel het tasje. Gratis en voor niks. Zat gewoon tussen de plastic tasjes voorbij de kassa! 


Ik wens je een peaceful weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten