maandag 30 november 2015

Kerstkaarten

Ik moet bekennen dat ik niet echt een kerstmens ben. Vroeger wel maar met het verdwijnen van een 'ongecompliceerd leven' is het volledig verdwenen. Kerstkaarten worden nog wel elk jaar verstuurd. (zij het enigszins tegenstribbelend :) Om daar dan toch wat gevoel bij te krijgen roep ik al jaren dat ik ze zelf wil maken maar elk jaar was ik weer te laat of strandde ik in een niet leuk genoeg.

Voor mijn blog ging ik laatst nog eens door mijn hele 'kunstvoorraad' heen en kwam ik deze ontwerpen weer tegen. Ik denk dat het hier om een gevalletje te laat gaat want ik vind ze best wel leuk.


Dus ben ik ze gaan kleuren en heb ik er kaarten van gemaakt. Daarna heb ik een leuk lettertype gedownload en daar de kerstwensen mee getypt. 


En ben ik druk geweest om er een makkelijk te verwerken PDF bestand van te maken zodat het nu als downloadbestand in dit bericht staat :)
Dus heb je zelf geen inspiratie, vind je deze leuk en heb je zin in kleuren...
Klik dan HIER


Enthousiast en vrijwillig gaan de kaarten dit jaar de deur uit. Ik kleur nog even verder!

Wil jij ook een kaart van me ontvangen stuur dan een privéberichtje op mijn Facebookpagina of Instagram. (Zolang de voorraad strekt ;)

8 opmerkingen:

 1. Amai, mooi én tof! Wat ben jij actief:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahaaa! Zo herkenbaar!
  Ik heb vandaag tegenstribbelend en wel kerstkaarten gekocht...
  Had ze zelf willen maken...
  Of geen kerstkaarten willen versturen, maar uiteindelijk toch wel, maar dus niet zelf gemaakt, zucht... Had eerst jouw blog moeten lezen :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat voelt bij jou dan vast hetzelfde als bij mij. Volgend jaar ga ik het weer proberen ;)

   Verwijderen
 3. Super tof! Ik moet er nog aan beginnen :)
  Ik wil er wel 1tje!
  Groetjes, Camilla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je je adres in een pb naar mijn Instagram of Facebook wilt sturen zoek ik de leukste voor je uit. Nog voorkeur voor hond, kat, papegaai, konijn of paard? :)

   Verwijderen
 4. Wat leuk en klinkt en ziet er lekker relaxt uit ,ja als ik wat stuur is het eigen gemaakt ,maar dat is dan ook al weer lang geleden ,vind het soms ook zo n gedoe ,komt omdat ik zoveel andere dingen doen ook leuk vind ,.en ja een mens kan helaas niet alles ....maar de jouwe zijn super hoor

  BeantwoordenVerwijderen