donderdag 15 september 2016

Groene vingers

Ik krijg nog groene vingers. De ene plant verrijst na de andere plant ;)
Een tijdje geleden kocht ik bij Xenos een paar kleine floating frames. Van die lijstjes met aan beide zijden glas. Ik begon er 1 te beschilderen. Eerst met glasverf maar dat werd niet mooi. Met porseleinstift en krijtstift lukte het ook niet en uiteindelijk werd het acrylverf. Het resultaat is niet helemaal wat ik voor ogen heb maar niet perfect is ook goed heb ik mij nu maar even van weten te overtuigen (pittig) (het materiaal droogt en als je er nogmaals overheen gaat wordt de 1e laag brokkelig)


Het monsterablad heb ik met watervaste fineliner gemaakt. Dat ziet er beter uit. Ik denk dat ik het ook nog een keer probeer met een permanent marker. 


Afgelopen weekend heb ik een grotere lijst gekocht en gisteren heb ik hiervoor een afbeelding geknipt. Die hangt nu voor het raam. 


Vensterbank en raam beginnen zich al aardig te vullen. 3 RoosjeMijnplanten en een knipkunst met 'Home is where the cactus is'. Morgen de Monstera-hanger afmaken en dan zit de plantenblogreeks er weer even op :)

4 opmerkingen:

 1. Je krijgt geen groene vingers, je hebt al groene vingers!
  Fantastische knipkunst! Ik zeg een webwinkel, X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat ook! Mss een klein live winkeltje in de Proloog?

   Verwijderen
 2. Heel leuk! En ook fijn dat je je ervaringen deelt! Handig dat wij dan straks zo weten wat we moeten kopen ;-)
  Ik dacht nog even aan de porseleinstiften, maar dat moet je afbakken voor een houdbaar resultaat. Dát lijkt me dan weer niet zo'n goed idee voor die glasplaatjes...
  Dat Monstera-blad vind ik erg mooi en is ook heel erg trendy!
  Laat je ook nog een foto zien van het totale plaatje van je vensterbank?
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je leeft straks in een oerwoud, gezellig!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen