woensdag 7 september 2016

Mislukt

Dagen ben ik druk geweest met iets wat maar niet wilde worden wat ik voor ogen had. Ik wil graag planten voor het raam maar omdat de situatie het niet echt toelaat (Ik schreef er laatst hier al over) ben ik manieren aan het bedenken om toch groen voor het raam te hebben. Zo bedacht ik een hanger van het blad van de Monstera. Ik kocht Das klei, rolde het plat en sneed er bladeren uit. Dat moest vervolgens dagen drogen. Eenmaal droog bleek ik geen verf te hebben en greep ik uit nood naar een tubetje acrylverf. 


En dat werkte dus niet. Het trok niet in de klei maar bleef er als een rubber laagje bovenop liggen. Ook bleef het een beetje plakkerig en al snel zaten er weer kale plekjes op. Ik vond ze ook iets te klein voor het grote raam. Dus ik maakte nieuwe grotere bladeren met gaatjes om de kleinere blaadjes aan te hangen en probeerde de verf er weer vanaf te krijgen. Zonde van de tijd.

Moraal van het verhaal: Als iets niet lukt ga dan niet door zitten modderen maar begin gewoon opnieuw.


Voorlopig zullen enkel Floris en AnnaBelle de vensterbank sieren en begin ik vrolijk overnieuw. O ja en ik noem de eerste versie een prototype dat klinkt een stuk leuker dan mislukt :)

7 opmerkingen:

 1. LOL, een prototype en jij hebt ook geen rommel thuis maar inspiratie ;-) Wel een leuk idee trouwens!
  Waarom gebruik je de acrylverf niet om een raamschildering te maken van de Monstera bladeren? Cactus erbij of de hele vensterbank vol kan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (2 zielen 1 gedachte haha) Dat idee volgde op een ander project waar ik mee bezig was (cactus van acryl op glas) maar ik kreeg geen leuke foto dus had ik dat maar weggelaten uit dit bericht om weer op te pakken in een binnenkort volgend blogbericht. Wordt vervolgd :)

   Verwijderen
 2. Goed dat je het positief bekijkt. Volgende keer gaat het zeker lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tsssss iets mooiers dan Floris en Annabelle krijg je nooit voor je raam dus.......hint!
  haha
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt jammer dat het niet lukte... De bladeren op zich zien er geweldig uit! Op een school zag ik ook eens cactussen op 't raam geschilderd. Erg leuk resultaat!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen