vrijdag 11 november 2016

Raskog

En toen bleef het even stil hier op mijn blog. Ik was druk met het optuigen van mijn toffe Raskog karretje van Ikea. Helemaal in de ban van de naaimachine en de stapel oude spijkerbroeken heb ik een setje etui's en zakjes gemaakt. 


Van 5 achterzakken maakte ik een mapje voor mijn scharen. Met de ritsen (die ik 25 jaar geleden van mijn schotse ruit punk broek haalde - lang leve de recycling ;) maakte ik een paar etui's voor mijn (kleur)potloden en mijn linialen en ook maakte ik 2 mandjes voor mijn naaispullen inclusief speldenkussen en naaldenmapje.


Verder haakte ik nog een paar bloemetjes maar nu voor mijn haaknaalden en de tasjes voor de haakkatoen heb ik (tijdelijk) in het karretje gelegd. Gewoon omdat het gezellig staat. 


Mijn werkplek beneden wordt steeds leuker en dankzij Ikea heb ik straks echt alles bij de hand. Wordt vervolgd. Ik ga nog even verder. Prettig weekend weer :)

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er tof uit!
  Fijn weekeinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal het maar eerlijk schrijven: Ik ben jaloers!
  Bij ons boven ligt een enorme stapel spijkerbroeken te wachten. Mijn tijd komt nog en in de tussentijd geniet ik van jouw moois!
  Goed weekend, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi allemaal en zo lekker opgeruimd.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk allemaal! Zo, wat ben je nu goed georganiseerd! Geweldig dat je dit allemaal gemaakt hebt van o.a. oude spijkerbroeken. Ik heb er ook nog heel veel liggen....
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap gemaakt en alles gerecycleerd, geweldig toch! En praktisch bovendien!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen