dinsdag 7 februari 2017

In de ban van de cactus


Vorige week kwam ik op het blog van de Breimeisjes een leuke post over gehaakte cactussen. Ik probeerde mij er nog van af te wenden en zette in op uitstel van zelf maken maar te laat... Ik raakte volledig in de ban :)Dus ik haakte en ik haakte. Rondje, lapjes, bloempjes en aardebolletjes. Nog even in elkaar zetten en voilá. Haha, klinkt als een poep en een zucht maar ken mij en je weet dat er best een week overheen gaat van non stop haken :)


Maar het resultaat mag er zijn. Ik vind ze erg leuk. Met de hangplanten voor het raam was het al zo gezellig en deze cactusjes maken het helemaal af... 


Hoewel af... Zag ik op het blog van Marloes Creatief niet allerschattigste vogeltjes... oh jee, ik voel een onafwendbare drang opkomen...  ;)

(Ps. RoosjeMijn heeft zich ook aan de cactus gewaagd maar dan van steen.)

6 opmerkingen:

 1. Wow, wat heb je er veel gemaakt! Ze zijn echt prachtig! En, oké, je hebt er nu veel werk van gehad, maar voorlopig hoef je er alleen maar van te genieten, hé :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cactussen! Ik heb ze ook gemaakt en iedereen die op bezoek komt vindt ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de ban van het haken zou ik eerder zeggen. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een productie, daar kun je wat mee doen ;-) En zo prachtig mooi, dat past prima in de brievenbus. Eigenlijk ben ik stikjaloers op je cactussen en je hangpanten en je..... Fijn om zo met je mee te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw... deze zijn echt héél mooi. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel variatie bij elkaar heb gezien van gehaakte cactussen!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen