vrijdag 7 april 2017

Geheugensteuntje


Je zou haast gaan denken dat ik hebberig ben. Ik kocht immers wéér een cactusvaas, en tóch de Camay Sindy clone én een letterbord wat ik (aangestoken door de rage) ook graag wilde hebben. Liever noem ik het 'graag'. Dat klinkt beter dan hebberig en zeker beter dan 'chotisch' zoals mijn man het noemt. Toegegeven, de vaas en de Camay pop zijn overbodig. Gedreven door verzameldrang. Maar het letterbord heeft de bedoeling om nuttig te zijn. Die moet gaan dienen als agenda. Slim, aangezien de agenda's die ik er voor de foto even bij gelegd heb nog onbeschreven zijn. Waar een ander een agenda gebruikt om dingen niet te vergeten, vergeet ik het er al in te schrijven.


Dus dacht ik: Als ik mijn must do's en will do's nou op een letterbord zet en die bij mijn tafel aan de muur hang kan ik er niet omheen, dan móet het goed komen. 

Maar deze keer gebruik ik hem omdat het alweer vrijdag is en morgen alweer zaterdag en dan zeg ik zo graag tegen iedereen:


en maak er vooral een feestje van!

8 opmerkingen:

 1. Super leuk, dat letterbord! Ik heb ze ook gezien, maar ik had al zo'n lightbox ;-)
  Groetjes en ook een fijn weekend,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het super leuk zo'n letterbord. Jij ook een fijn weekend daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, 'vergeten' in je agenda te schrijven ;-)
  Ik schrijf alles op losse papiertjes die in de keuken rondslingeren, ook niet altijd efficiënt...
  Je bord is geweldig ( en de andere aankopen ook!) en vooral met dat soort woorden erop.
  Jij ook fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nachtmerries heb ik ervan. Droom ik over school. Niets in mijn agenda, niets geleerd, dan maar proberen af te kijken 😕 Vaak kan ik ook het lokaal niet vinden. Sla ik de les maar over haha

   Verwijderen
 4. Een flinke dosis 'graagte' is mij bekend en met een beetje trots mag ik melden wel eens wat over te slaan. Ik heb drie cactusvazen, dat dan weer wel. Maar dat eeuwige groen kan geen kwaad.
  Zo'n jaar geleden heb ik mijn tandarts gevraagd om aan mij te denken, wanneer zijn volkomen overbodige letterbord de deur uit zou gaan.
  Ik wens jou ook veel feestelijkheden en bedankt voor je vrolijke, mooie blogbericht, X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihi! Erg leuk! Alleen zou het bij mij te klein zijn... vrees dat ik heeel veeeel letters nodig heb :-O
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen