woensdag 19 april 2017

Kattenleed en lieve katten

Ik ben alweer een tijdje bezig met het breien, haken, nee toch breien van een kattenknuffel. De gebreide variant was al af maar het in elkaar zetten maakte er een gedrocht van. Dus ik haalde hem weer uit en begon ondoordacht aan een gehaakte variant. (Met de nadruk op ondoordacht ;) 


Uiteindelijk heb ik nieuwe katoen gekocht en ben ik wéér overnieuw begonnen. Uitgaande van 3x is scheepsrecht. Nogmaals de gebreide variant maar deze keer probeer ik het rondbreiend. Het originele patroon is namelijk op 2 naalden. Leuk en spannend dat wel. Tot zover het kattenleed. Op naar het kattenlief...

Neem nou Floris, is ie niet lief? Nee haha hij is ondeugend. Aanstalten makend om een hap uit de gisteren gekochte Sanseveria te nemen.


Nee hoor, Floris is heel lief. En ondeugend maar dat maakt hem ook heel leuk.
Net als AnnaBelle, lief liggend op haar stoel voor het raam in het zonnetje tot ze de kolder in haar kop krijgt, gekke sprongen gaat maken en maf Mrauw roept.


Terug naar het kattenleed. Ik brei weer even verder.

7 opmerkingen:

 1. Lieve katjes! Met het breien en haken zal het ook wel weer goed komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh lieve Floris & Annebel❤ poezen zijn zó heerlijk. Die twee van mij Roos & Wies zijn ook zo heerlijk. Ik ben benieuwd hoe je gebreide kat gaat worden.
  Ik ben aan het haken geslagen. Z'n tijd geleden dat ik dat gedaan heb...wat is nou een magische lus, maar lang zal leve YouTube.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een kittige post :-)))
  Niet opgeven hè!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt erg mooie katten! En dat ondeugende vind ik ook zo lief bij mijn miauwende haarballen :-)
  Je gehaakte kat komt vast goed, je kunt het!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen