dinsdag 27 maart 2018

Free as a bird

Ik verkeer in de luxe positie dat ik alles mag en niets moet. Nou ja, ik 'moet' natuurlijk wel het een en ander maar dat is vooral wat er komt kijken bij een relatie en de afspraken die je daarin maakt. 


De kunst is nu alleen om mijzelf niets te doen moeten. Met de 40 dagen bloggen challenge is mij dat gelukt :) Bij deze is het officieel: 40 dagen bloggen gaat 'm niet worden. Wat ik daar wel jammer bij vind is dat het me daarmee ook niet gelukt is meer over koetjes en kalfjes cq mezelf te schrijven. Daar moet ik nog even op oefenen.


De afgelopen weken was het een wat onrustige tijd waarin niet alles van een leien dakje ging en dat maakte dat ik vooral zin had om te breien aan een gezellige vogeltak voor op mijn zolder. Ik had al een paar Arne en Carlos vogeltjes liggen en breide er nog 4 bij. O.a. met Rio multi katoen. Dat gaf de vogeltjes gelijk een leuk patroon. Van Fimo klei maakt ik (iets te grote) snaveltjes en ik naaide deze er op.


Toen ik met de auto op pad was stapte ik uit om een achtergebleven tak snoeihout te rapen waar ik de bast vanaf haalde. Ik haakte nog een slinger van blaadjes en wat bloesembloemen om de lente binnen te halen en maakte alles vast aan de tak.


En nu  hangen ze voor het dakraam vrolijk op hun tak en kan ik weer na gaan denken over wat ik nu mag gaan maken. Wat te denken van de quotekaarten die ik beloofd heb en een paasslinger die ik dankzij De Breimeisjes tegen kwam.

8 opmerkingen:

 1. Je hebt wel veel geblogd de laatste tijd! En veel geleerd dus :-)
  Ja kan ook je eigen doel maken, 40 is heel veel, als jij daar nu eens een kwart van doet, dat heb je volgens mij al makkelijk gehaald!
  Wel blijven bloggen, hoor, dan maar wat minder vaak!
  En wat heb je een prachtige tak met geweldige vogels gemaakt!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf het ingewikkeld vinden niets te moeten van mijzelf. Als je weet hoe je dat doet wil je dat dan bloggen? Verder moet bloggen vooral leuk zijn en dan maar niet zo vaak, toch? Leuke vogeltjes trouwens.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo knap van je dat het je lukt die vogeltjes te breien. Er staat hier een hele mooie blauwe op m'n bureau. Nog altijd erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat vind ik zó mooi! Bloemetjes en vogeltjes... Schitterend!!!
  En dat niets moeten... hmm... ik moet ook steeds veel doen van mezelf vooraleer ik 'mag' gaan zitten om te haken. Heel soms kan ik het opzij zetten, die gedachte van 'ik moet', maar vaak lukt het me nog niet. Blijven oefenen maar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat de reden ook is geweest voor je zin in breien, het heeft iets prachtig moois opgeleverd Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee en wat gezellig :)
  Leuk patroon van Arne en Carlos!
  Ja soms zijn we een te strenge ‘baas’ voor ons zelf ;)
  Ik herken dat, leuk dat je van jezelf weer iets anders mag kiezen om te gaan maken ;)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er is maar één ‘moeten’ dat goed is; ONTmoeten!
  En mijn opa zou zeggen; let op mijn woorden, maar niet op mijn daden.
  Want oh... wat ‘moet’ ik veel van mezelf... Ook ik moet nog veel oefenen...
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen