maandag 12 maart 2018

Loslaten

Hoewel ik het weekend niet geblogd heb was ik wel druk met het 'maken' van mijn blog voor vandaag.  Als je blogt ben je nooit echt vrij. Althans zo werkt dat bij mij. Er moet altijd wel iets gemaakt worden. Nu was het de bedoeling om te bloggen over het weer oppakken van het buiten vlaggetjes en bloemetjes hangen en de afgelopen dagen haakte ik daar ook nog een bijtje bij. Om de kaartjes te maken die ik eraan wil hangen dacht ik na over een leuk papiertje. Dat bracht mij bij de Flow Book for Paperlovers.

Als ik zie wat voor moois er met de boeken gemaakt wordt geneer ik mij te moeten zeggen dat ze hier al jaren onaangeroerd op de plank staan. Bedoeld om in te kijken. Te mooi om in te knippen.  Het erge is dat ik er zelfs niet in kijk. Ze worden slechts verzameld en bewaard voor later. Hoezo later, welk later... Ik leef nu en later is alles weer anders. Nu ik een link naar Blije post heb gemaakt moeten ze er toch maar eens aan geloven. Dat klinkt makkelijker dan gezegd. (Of maak ik het moeilijker dan het is :) 

7 opmerkingen:

 1. Oh gelukkig, er zijn meer mensen met rare gewoontes....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hup knippen in die Flows, of... toch maar niet. haha heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp je helemaal maar ik heb met er laatst overheen gezet.
  Uiteindelijk is het nog leuker om het daadwerkelijk te gebruiken en er iets mee te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste scheur doet pijn, hahaha! Ik bewaarde ook altijd alles netjes, zo zonde. Ik heb nu zelfs gelijk iets gebruikt uit het nieuwste Flow Book for Paper Lovers toen ik het net had, jaha...
  Bij mij was het terug te brengen naar nieuwe kleren die eerst voor de zondag waren.
  Het voordeel van dit soort tijdschriften/boeken laten liggen, is dat je later origineel bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zulke tips lees ik deze maand ook op mijn opruimkalender :-)
  Ja, je bent beslist niet de enige met dit soort "dingetjes"!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken je gevoel. Maar onlangs besloot ik het boek te gebruiken: ik maakte enveloppen, hing een slinger op. Gaf kleindochter wat labels en werd er vrolijk van. Dus dat boek van mij wordt eindelijk gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen