woensdag 7 maart 2018

Woensdag Wasdag

Schoonmaken is nou niet iets waar mijn hart naar uitgaat. Stapelen daar ben ik wel goed in. Soms ontkom je er niet aan om weer orde in de (gezellige) chaos te scheppen.


Ik zal poetsen tot het glimt. Fijne dag ;)

12 opmerkingen:

 1. Eigenlijk houd ik wel van schoonmaken. Van het resultaat word ik in ieder geval blij. In een ver verleden, poetste ik volgens een vast schema. Nu wanneer er tijd over is. Veel te weinig dus... Succes met schoonmaken. En vergeet niet te genieten van het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zon kan hier maar beter niet naar binnen schijnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha. Mag ik zeggen dat mij dat deugd doet? Ik ren elke dag met de steelstofzuiger rond maar het stof en lapwerk is een ander hoofdstuk. Xx

   Verwijderen
 3. Nu zul je wel klaar zijn met poetsen :) en alles blinkt weer.
  Ik heb er geen hekel aan, maar moet er wel tijd voor hebben. Net wat Truus zegt, nu poets ik als ik tijd heb, heb overigens wel vaste dagen hiervoor, want anders schiet het erbij in. Sommige vertrekken, ja die wil je gewoon schoon hebben. Nu kun je weer lekker genieten van een schoon huis en uitrusten. Fijne avond, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes ermee!!!!! Ik hou ook niet van huishoudelijke taakjes, dus haspel ik die supersnel af en laat ik liggen wat kan blijven liggen om zo snel mogelijk te kunnen gaan haken :-)

  BeantwoordenVerwijderen