maandag 25 april 2016

Een bevlogen gesprek

Vanmiddag was ik weer te vinden in De Proloog. Deze keer niet om te schilderen maar voor een bevlogen gesprek. Nee het schilderwerk is helemaal af. Sterker nog, De Proloog is al helemaal ingericht. Hier en daar nog wat kunst aan de muur maar de sfeer is al helemaal goed!


Hoewel de ondertitel 'een eigenwijs wielercafe' is, is er ruimte voor veel meer. Iedereen is welkom en met de tijd zullen er steeds meer activiteiten plaatsvinden. Avond en weekend is het café al vaak open maar ook overdag moet het een prettige (ontmoetings)plek gaan worden.


En daar kom ik in beeld. Het zou maar zo kunnen dat ik daar deel van uit ga maken. Onder het genot van een bakje koffie en thee had ik een enthousiast gesprek met Berry en Esther (het bevlogen duo achter De Proloog) en brainstormden we over de verschillende mogelijkheden. Spannend!


Maar morgen ga ik weer 'gewoon' naar Tuinderij Ganzert. Daar waar mijn avontuur begon. Er zoemen weer 5 hommeltjes door het huis ongeduldig fladderend om zich te kunnen voegen bij hun hommelvriendjes daar. 


En mocht je je afvragen hoe het zit met de afbeeldingen in dit bericht. Dat zijn kaarten die te vinden zullen zijn in De Proloog. Kom langs, geniet van koffie met iets lekkers en stuur iemand een kaartje. Dan is iedereen blij. Echte post is zoveel leuker!

Bij deze zeg ik vast: Tot ziens :)

9 opmerkingen:

 1. Ik geniet ook nog na van het gesprek.....
  en laat de hommeltjes maar de vaas invliegen haha
  Tot morgen
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt nu niet direct om de hoek anders kwam ik even langs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je weet maar nooit. Het is hier erg mooi in de zomer ;)

   Verwijderen
 3. De wereld aan je voeten...
  Zag je foto van de blije-post op Instagram, leuk! Ik Instagram niet, dat worden teveel prikkels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had je gezocht maar niet gevonden. Vond de post zo leuk. Ik IG ook maar met vlagen hoor :)

   Verwijderen