Tijd voor een mooie lunchkaart nu.
Over het beleg van de verschillende broodjes werd al nagedacht. Gebaseerd op de verschillende wielerrondes zijn er een Frans, een Spaans, een Italiaans en een Hollands broodje. Maar hoe je het voor je neus krijgt is natuurlijk ook belangrijk. Het oog wil immers ook wat :)
Daarom ging ik vandaag de keuken in voor de opmaak van de broodjes. Ik begon met het broodje brie. Lekker met appel/perenstroop of honing, op een bedje van rucola en gegarneerd met walnoten. De mensen die "op het juiste moment op de juiste plek waren" waren dik tevreden over de smaak.
Daarna waagde ik mij aan het Spaanse broodje. Een combinatie van rucola, rauwe ham, zongedroogde tomaat, manchego en een beetje tomatentapenade. Je zou er trek van krijgen hè! Ook deze werd met smaak verorberd door het testteam.
Tot slot was het Hollandse broodje aan de beurt. "Gewoon" met kaas en/of ham, komkommer en rucola. Deze hield ik lekker zelf. Wat heb ik gesmuld op weg naar huis!
En alles is niet zomaar lekker maar nog Biologisch lekker ook. Mocht je in de buurt zijn en trek hebben in een smakelijk broodje... Ik zeg het nog 1 keer:
De Proloog in Amerongen :)
En voor de vegans heb ik ook al een super idee...
BeantwoordenVerwijderenzien er mooi uit de broodjes
X Es
Italiaans? You name it we make it. Je maakt me nieuwsgierig.
BeantwoordenVerwijderenJe broodjes zien er heerlijk uit! Wat een talenten allemaal :-)
BeantwoordenVerwijderengeweldig!!!
BeantwoordenVerwijderenDie zien er één voor één heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderen