vrijdag 15 december 2017

Huisjesmelker

Als je meerdere slechte huizen bezit en deze tegen woekerprijzen verhuurt word je volgens de online vanDale een huisjesmelker genoemd. En laat ik nou heel veel huizen bezitten. Nee, geen 102 of 349 en ook niet in Amsterdam maar toch...


Nee ik heb er 9 en ze staan in Eck en Wiel. Ik vraag ook geen huur. De poppetjes mogen er gratis wonen.


Dus ik ben geen huisjesmelker. Ik vind het leuk om mijn herinneringen te koesteren in een soort van diorama en omdat Playmobil daar alles voor kan leveren kan ik me daarmee helemaal uitleven.


En dat doe ik dan ook :) Inmiddels is een woonhuis omgetoverd tot flat en dat woonhuis vervangen door een nieuwe villa.


Ook mijn eerste eigen huis is vervangen door een meer gelijkend exemplaar. In elk huis wonen herinneringen.


Samen vormen de huizen een gemoedelijk dorp met als hoofdweg mijn eigen Memory lane. Volgende week ga ik wandelen. Wandel je mee?  

Fijn weekend Xx

7 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien dat er meer volwassenen zijn die nog steeds van Playmobil houden! Dacht dat ik de enige was, die blij werd van de nieuwste catalogus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha je moet ze de kost geven. Lang leve de 2ehands en playmobilshop. Heb jij ook Playmobil?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik speelde vroeger vaak mee met mijn dochter met de Playmobil en dan kwamen er ook vaak herinneringen naar boven. Maar ik heb alles weggedaan, omdat ik er tegenop zag om het allemaal af te stoffen, hihi.
  Toch is het zo mooi om naar te kijken en zéker als je er zo'n bijzondere herinneringen van maakt! Ik ben benieuwd naar je volgende aflevering :-)

  BeantwoordenVerwijderen