woensdag 6 april 2016

Ik ging met een missie

Eigenlijk had ik dit bericht voor gisteren bedoeld maar toen begon ik te twijfelen of het wel interessant genoeg was en haakte ik af. Wat een onzin eigenlijk. Wie ben ik om dat te bepalen...
Ja maar mijn blog 'moet' over creatief of de natuur gaan (en Playmobil natuurlijk :) en het viel niet binnen die categorieën. Volgende keer toch RoosjeMijn of Playmobil meenemen (of gewoon bloggen waar ik zin in heb en het aan jullie laten om te bepalen of het wel of niet interessant is).


Gisteren was ik weer te vinden in de Proloog (hoezo niet interessant?! :) Vandaag zijn ze (een beetje) open gegaan en er moest nog even hard gewerkt worden. Zo moesten o.a de ramen gezeemd worden. En ik geef het je te doen want dat zijn er heel wat. Van vloer tot plafond. Binnen én buiten.Maar ik hoefde het niet alleen te doen. Met Elly in mijn kielzog werd het een hele gezellige klus. Het is fijn bezig zijn met zoveel gedeeld enthousiasme. En ik had een missie. Alle ramen moesten af. Geen pauzes maar gaan. Het laatste stukje had ik gehaald ware het niet dat mijn hulp weer ergens anders nodig was. Zowaar lukte het me om mijn doel bij te stellen (ik kan niet zo makkelijk loslaten) en dankzij Elly en Bernadette kan ik toch zeggen: Mission accomplished. 

Volgende keer met meubilair en nu als de wiedeweerga verder met de kleurplaten want ook voor de jonge gast moet het er een feestje zijn.

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat een klus! Zoveel ramen! Wel schitterend trouwens!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een grote missie, wat een ramen. En helemaal goed dat 'tie geslaagd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En, zijn de ramen in je benen gaan zitten?
  Petje af hoor! Ik ga binnenkort onze grote tuinkas weer zemen en ik zucht er nu al van.

  BeantwoordenVerwijderen