maandag 4 juli 2016

Flower Power

Alweer een tijdje geleden leerde ik via Instagram Mirjam kennen.  Door Cerebrale Parese is ze rolstoelgebonden en middels crowdfunding probeert ze het bedrag bij elkaar te krijgen om een aangepaste bus te kunnen kopen. Als 'vrouw van' weet ik nog wat een verademing het was toen bij ons de bus eindelijk een feit was. Toen ons leven zo drastisch veranderde moest alles met mijn auto en de rolstoel. Met de komst van de bus kon de scootmobiel mee, verdween het gehannes met de rolstoel in mijn auto krijgen en hoefde ik niet langer die rolstoel te duwen.

Maar terug naar Mirjam. Ook met het verkopen van zelfgemaakte spulletjes wordt er gespaard voor de bus en zo kwam ik op het idee om een bijdrage te leveren door wat te maken. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk kwam ik op deze armbandjes. 


En nu heb ik de smaak te pakken. De houten bloemenknopen zijn op en ik kon ze helaas niet meer vinden maar ik hoop met het net bestelde alternatief net zulke leuke armbanden te kunnen maken. Morgen mag ik weer een paar uur mee als bijrijder in ónze bus. Ik weet nu al wat ik dan ga doen :)

En ik hoop dat ook mijn bijdrage Mirjam's bus weer een stapje dichterbij brengt.

6 opmerkingen:

 1. Wat lief! Ik heb volgens mij nog heel veel gezellige knopen liggen van hout met bloemetjes erop..Ik ga ze zoeken en als ik ze vind breng ik ze morgen mee.
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je! De armbanden zien er erg leuk uit!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Echte Flower POWER!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super lief dat je mijn crowdfunding ook hebt genoemd. Dus dames koop een leuk armbandje of steun mij via de link vd crowdfunding hierboven. Elke euro telt en mijn dank is zeer groot! Lieve groetjes Mirjam xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie armbandjes maak je, voor een mooi doel.
  Het zijn kleine stapjes, die een grote maken.

  BeantwoordenVerwijderen